Remontti- ja rakennuspalvelut Kuopion alueella

Maa- ja Viherrakennus Savolainen Oy tarjoaa kattavat remontti- ja rakennuspalvelut Kuopion, Tahkon, Nilsiän, Siilinjärven ja Lapinlahden alueella. Toteutamme monipuolisesti niin yksityisten, taloyhtiöiden, yritysten kuin muiden toimijoiden uudisrakennus- ja saneeraustarpeet. Remontti- ja rakennuspalveluihin erikoistunut tiimiimme Luoti Group toteuttaa kaiken tarvittavan ammattitaidolla.

Kattava avaimet käteen -toteutus

Meiltä saat kaiken tarvittavan talon perustuksista ja pohjatöistä aina viimeisteltyyn vesikattoon saakka. Myös sisätilojen remontti- ja rakennustyöt sujuvat avullamme edullisesti. Kun asioit vain yhden toimijan kanssa, säästät aikaa ja vaivaa. Pystymme sovittamaan työvaiheet entistäkin tarkemmin siten, ettei aikaa tuhlata edellisten työvaiheiden valmistumisen ihmettelyyn.

Rakentamassa omakotitaloa?

Meiltä saat loistavia toteutuksia unelmiesi kodin rakentamiseen. Olemme kanssasi heti rakentamisen alkuvaiheista, tontin raivauksesta aina viimeistelyihin pintoihin saakka. Rakennusalan ammattilaiset toteuttavat kohteesi kestävällä tavalla, rakennus- ja turvallisuusmääräyksiä noudattaen. Tutustu tarkemmin talonrakennustiimiimme Kuopiossa »

Saneeraamassa vanhaa?

Kun kyseessä on korjausrakentaminen, kannattaa meiltä pyytää tarjous. Toteutamme kotisi tai muun kiinteistösi remontin suunnittelusta lähtien. Myös erilaiset osa-toteutukset voidaan toteuttaa osaavien tekijöiden toimesta kustannustehokkaasti. Teemme laajamittaiset peruskorjaukset ja perusparannukset sekä remontteja keittiöön, märkätiloihin, kattoon, julkisivuun ja toimitiloihin. 

MEILTÄ SAAT MYÖS REMONTTI- JA RAKENNUSPALVELUT. LUE LISÄÄ RAKENNUSPALVELUISTAMME OSOITTEESSA: WWW.LUOTIGROUP.FI

Yhteydenottolomake

Pyydä tarjous, kysy lisää tai anna palautetta palveluistamme lomakkeella.

REKISTERISELOSTE
1. Rekisterinpitäjä

Maa- ja Viherrakennus Savolainen Oy
Ainontie 1
73300 NILSIÄ

Y-tunnus: 2477709-2